Overige Arrangementen

Piratenland is de ideale setting voor een bedrijfsfeest of feestavond voor groepen van 4 tot 750 personen. Wij hebben diverse arrangementen maar ieder feest is echter weer anders en heeft u eigen wensen dan willen wij u graag uitnodigen om deze persoonlijk door te nemen.

SINTERKLAASFEEST
Sinterklaasfeest organiseren voor uw bedrijf? Dit is een jaarlijks terugkerend festijn voor elk kind. De kinderen zijn ongeveer drie weken heel zoet omdat ze hopen op wat lekkers. Verras uw personeel met een mooi personeelsfeest in Piratenland! Mogelijkheid tot alleenrecht is bespreekbaar.

KERSTARRANGEMENT
Ontvangst met (alcoholvrije)champagne. Gezellig in kerstsfeer genieten van een overheerlijk steengrillarrangement. Bestaande uit zeven soorten vlees. U kunt zoveel u wenst gebruik maken van onze saladebar (inclusief. stokbrood, friet, kruidenboter en diverse sauzen). Na het steengrillen kunt u genieten van een heerlijk ijsje of een kopje koffie/ thee.

Zonder Bowlen:  
Prijs per persoon
€33,00
Kinderen tot 12 jaar
€20,00
Kinderen tot en met 2 jaar
Gratis


Met bowlen:  
Prijs per persoon
€39,00
Kinderen tot 12 jaar
€20,00
Kinderen tot en met 2 jaar
Gratis

Kinderen mogen spelen in Piratenland, t ijdig reserveren is noodzakelijk .

Het kindersteengrillmenu bestaat uit frietjes, stokbrood, stukjes kipfilet, stukjes varkensvlees, mini hamburgers, stukjes frikandel, appelmoes en mayonaise.

Voor het bovenstaande arrangementen geldt: RESERVEREN NOODZAKELIJK

Alle bedragen zijn per persoon, in euro's en inclusief BTW.
Prijswijzigingen onder voorbehoud. 

RESERVEREN